טיפולים באוסטריה......?ותליה בשיטת עשה זאת בעצמך..

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

23/10/2004 | 11:07 | מאת: נאן

זה נשמע נחמד מאוד.....ומענג......אבל למה ללכת רחוק כל כך....ועוד במטוס? ואיפה הלחץ על המצופים שממילא לוחצים לי מתחת לבית השחי? אותם אשאיר כאן בארץ? ואולי למטוס לא יהיה בעיה כי כולנו או חלקנו יש חבישות ושרוולי לחץ..... רוח אחת ויש לנו אחלה מצנח...שולפים שרוולים... בקיצור חומד אני נשארת בבית... ואת השיטה הזו צריך אולי לאמץ בבית כאן בישראל.. כי כמו שאני קוראת יש עוד אנשים שיש להם לימפדמה והם לא מודעים שיש לאחרים גם. הינו צריכים לעניין יזמים שיפתחו מין בית ספא כזה רפואי.... ועד אז אני מסורה למיטת טיפול של המעסה הליפטית שלי מכורה לה באדיקות יותר מהבבא סאלי. אגב מצאתי שיטת תליה חדשה בחצר יש לי מתלה מסתובב ולא יודעת איך קרה בהבזק של טירוף מלחץ הכאב.(עבדתי איתה)תלתי את היד וסובבתי את המתלה מינה ושמאלה בעידנות תוך כדי עיסוי להחזיר את הנוזליםלכיוון בית השחי למטה.אני מקוה שמה שעשיתי לא הזיק זה היה 10 דקות והלחץ מעט ירד עם העיסוי.מאז הילדים צוחקים אמא כואב לך? ילה לכי לתלות את עצמך... ותרגעי...והשכנה שתפסה אותי על חם ולא הבינה למה אני עם יד למלעה והסקרנות אכלה את החתולה במקרה הזה.שאלה אותי מה אני עושה אז עניתי שאני בקטע של סאדו.... וזה עושה לי את זה כשהילדים תפסו את הבטן מצחוק. למה דוקא בקטעים מביכים צריך לצוץ איזה חוכמולוג אה.... מצטערת לא היה לי זמן להכנס...... שבת שלום

נאן שלום, את מדהימה! אני סקרנית ביותר לראות את הפטנט שלך! יש לך אפשרות לצלם את המתלה ואיך את משתמשת בה? מי יודע, אולי זה יכול גם לעזור לאחרים. ג'יל

24/10/2004 | 23:12 | מאת: נאן

זה מתלה מסתובב מתלה כביסה פשוט הוא פשוט גבוה ממני והסיוט שלי בדרך כלל אני עומדת על שרפרפ או תולה במתלה נמוך יותר שלא זז. לפי דעתי כל דבר שמסתובב והוא יציב אבל גבוה יכול לעזור . אני שמחה שחיזקתם אותי שלא עשיתי טעות שתליתי אותה.אנזה להוסיף לזה ויברציות כמו שאמרה תדהר. זה נתן לי בניגוד כששוכבים על המיטה עם יד למלעה מרחב תנועה עם היד השניה לעשות עיסוי ולדחוף את הנוזלים לכייון הבטן.לא יודעת אייך אתם אבל במיטה הכל יותר קשה לי אני מבורבלת ומאובנת המיפרקים קשים. וכשאני זזה הכל קל יותר עד הקישון של היד ובכלל. נאנוש

23/10/2004 | 19:12 | מאת: א.

נאן, נשמע יופי של שיטה, התליה כמובן, רק אני מנסה לחשוב איך אני מיישמת את זה לגבי. אצלי זה שתי רגליים ואני לא בטוחה שיהיה לי כ"כ נוח להיתלות עם הראש למטה...אבל, שווה לנסות...

נאן שלום, אולי המידע הנ"ל יסקרן אותך, בקיץ שעבר עברתי קורבס במונטראול - קנדה, ושם, הופתעתי לגלות שמחשיבים מאד את ה ויברציה... היתה שם טרמפולינה, וכשחילצתי את עצמותיי בבוקר , אישה אחת התיישבה , הניחה את רגליה וביקשה לקבל ממני מעט ויברציה, בתום הקורס , הדגימו תליה של היד עם גומי של ספורט - THERA BAND, ופשוט הניעו את היד ונתנו לגומי לעשות את שלו - ויברציה, והן דיווחו שזה מקל. לא ראיתי שום מקור בספרות שבדק את העניין, אבל אם את כבר תולה... אולי תוסיפי ויברציה... לילה טוב, דורית

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)