שאלה דחופה בבקשה

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

26/11/2013 | 15:28 | מאת: יסמין

הדודה שלי נמצאת בבית החולים לפני ניתוח שאיבת בלוטת התריס מוגדלת. ברגע האחרון הודיעו לה שבמקום ניתוח בהרדמה כללית ,הניתוח יהיה בהרדמה מקומית. הפחד גובר עליה מאוד והיא מוטרדת. מה הסיכונים בהרדמה מקומית? הם אמרו שיזריקו לה דרך הגב את ההרדמה וישאבו. אציין שהיא מעשנת ויש לה איזה עניין בריאות ורופא אחר המליץ לתת לה שבוע בלי סיגריות ולקיחת סטרואידים ואז אפשר לנתח בהרדמה מלאה. האם ככדאי להמתין להרדמה מלאה בתנאים אלו או לעשות היום עם הרדמה מקומית? אשמח לשמוע תשובות בהקדם

שלום יסמין הפורום הזה הוא פורום העוסק בנפיחות לימפטית. אני מציעה שתפני את שאלתך לפורום כרורגיה אנדוקרינית. בהצלחה עם הניתוח של דודתך ניצה

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)