בצקות ונפיחות ברגליים

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

05/11/2013 | 08:52 | מאת: אבנר אהרון

לאימי יש רגליים נפוחות ובצקתיות כבר המון שנים , כשלוחצים עם היד על הנפיחות זה כואב. אנו שוקלים להשתמש במכשיר לימפהפרס האם זה יעזור האם יש להתייעץ עם רופא ? תודה

שלום לך אבנר אהרון כדי להוריד נפיחות ועם זה גם את הכאב,יש לעשות טיפול לימפטי משולב. לימפהפרס בעצמו, ללא חבישה לאחריו אינו אפקטיבי. כדאי לפנות לרופא ולבקש הפניה לפיזיותרפיה לימפטית.פיזיותרפיסט לימפטי יידע לייעץ גם לגבי לימפהפרס. בברכה ובהצלחה, ניצה

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)