כאבים ביד שמאל

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

14/10/2013 | 07:55 | מאת: יעל א

מזה שנתיים אני עם כאבים ביד שמאל, לאחרונה גברו, יש גבעות כאלה, ומקרין לבית שחי, ולעצם הבריח, האם זה לימפדמה, לא יודעת אולי קשור ללב, כי גם בחזה השמאלי התחתון בנגיעה כואב, הכאבים בעיקר בלילה, אני משתמשת במס סוכר, ולא מחליפה לעתים קרובות מחטים, אני בת 70, ולא עברתי ניתוח, איך אפשר לדעת אם זה לימפדמה, רק אתמול אמרו לי על אפשרות כזו, אורטופד במכון לאורטופדיה, מוכר וידוע. יש לי הפרעות קצב בלב, הייתי במיון והחזירו הביתה. האם כאבים ממושכים כאלה יכולים להיות מהלב. היד לא נפוחה. ואני חרדה. למה יד שמאל, ולמי ללכת. תודה יעל 0522446816

שלום רב אני מניחה שאם החזירו אותך הביתה מחדר מיון, לא מצאו בעיה קשה. בכל זאת, כפי שאת מרגישה, צריך לברר מה קורה. האם את עושה בדיקות תקופתיות לשד? הייתי מציעה שתשאלי את השאלה בפורום של כלי דם. אולי הם ידעו לאן עוד להפנותך. מקווה שתמצאי תשובה מהירה לבעייתך, ניצה

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)