כאבים ביד שמאל

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

14/10/2013 | 07:50 | מאת: אור

יש לי כאבים ביד שמאל בזרוע, ועכשיו זהע בכל היד, אני חולת סוכרת, לא עשיתי ניתוח שד, אבל יש לי כאבים בנגדיעה בשד שמאל התחתון, ובכל האיזור של בית השחי וכל צד שמאל, בעיקר בלילה, אני בודקת סוכר במכשיר, ולא מחליפה מחטים למדידת הסוכר, לעיתים קרובות, זה נמשך כבר חדשים רבים, אולי אפילו שנתיים, לאחרונה התחילו לפעמים התקפים של חוסר סדר בדפיקות הלב, היד לא נפוחה, אבל יש סוג של גבעות כאלה, מה שאין ביד ימין, האם זו יכולה להיות לימפדמה, או שזה קשור ללב,או לעמוד שדרה עליון, בצלום לא רואים כלום, אני בחרדה, ולא יודעת למי לפנות כדי לאבחן ואולי נוצר זיהום מהמחטים, אני בת 70, ילידת הארץ, מה עלי לעשות זה דחוף לי. תודה [0522

אור שלום, לא נשמע לי שמדובר בלימפאדמה. יחד עם זה את סובלת מכמה בעיות שגורמות לך לאי נוחות גדולה. אני מציעה לך לפנות לרופא המשפחה שלך שיעבור אתך על כל הממצאים ויעזור לך לעשות סדר בין הדברים ויציעה לך מה לעשות. בברכה, ג'יל .

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)