בצקות

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

31/01/2005 | 21:17 | מאת: שני

שלום דוקטור אני רוצה לשאול לגבי בעיה של נפיחות קשה ברגליים בין הברכיים לבין אצבעות הרגליים מהי הסיבה לכך ? (זה נראה כמו בצקת ברגליים של אישה בהריון) בזמן האחרון אני רואה ורידים בולטים בחלק הזה של הרגליים ממש נפוחים בצבע ירוק וכל הזמן מתווספים ורידים בולטים חדשים וגם אני מרגישה כאבים חזקים במקום שבו רואים את הורידים הנפוחים וכאבים ברגליים אפילו אחרי הליכה קצרה מה אפשר לעושת ? רקע רפואי אני בת 40 סובלת מבעיה של אבנים בכליות והיפר קלצמיה בבדיקת שתן וכן בעיה של קרישת יתר בדם בנוסף יש לי תפקוד חריג של בלוטת פראתירואיד תודה על התשובה

שלום שני, בפורום הזה המנהלות הן פיזיותרפיסטיות ולא רופאים. אני חושבת שאת צריכה לפנות לכירורג כלי דם כדי לקבל אבחנה לגבי הבצקות ברגליים. אם לפי האבחון את סובלת מאי ספיקה ורידית, פיזיותרפיה לימפטית יכולה לעזור להוריד את הבצקות על ידי עיסוי לימפטי, חבישות לחץ והדרכה לתרגילים. אחרי הורדת הבצקת מזמינים גרבי לחץ. אותם לובשים במשך כל היום. הם מונעים את חזרת הבצקת ומאוד מקלים על הכאב. בברכה, ג'יל

05/02/2005 | 09:11 | מאת: אבישג

שני שלום, אני סובלת מתופעה דומה מזה 3 שנים ללא איבחון. האם התכוונת שבלוטת התירואיד שלך לא מאוזנת (לא מצאתי שום בלוטה בשם שציינת)? שלי לא מאוזנת. אני מחפשת מישהו שסובל מאותם סימפטומים, על מנת לנסות לאבחן מה הבעיה, בשל חוסר איכפתיות מתמשך מצד הרופאים. מעניין אותך? אבישג

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)