קשר בין לימפאדמה לבין לימפומה

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

13/06/2012 | 08:42 | מאת: שמואל

אני סובל מלימפאדמה ב2 הרגליים עם ארועים חוזרים של אריזפלס(2 רגליים).האם יש איזה שהוא חשש להתפתחות לימפומה מסוג שהוא?

שמואל שלום, במקרים נדירים מאוד מתפתתח סרטן אצל אנשים עם בצקת לימפטית במשך הרבה שנים.מדובר בסרטן מסוג אנגיוסרקומה ולא בלימפומה. אם יש לך חשש כל שהוא אתה צריך להתייעץ עם הרופא המשפחה שלך ועם הפיזיותרפיסט הלימפטי שלך. בברכה, ג'יל

13/06/2012 | 22:47 | מאת: שמואל

תודה.הלימפאדמה כבר 3 שנים עם ארועים חוזרים של אריזפלס ב 2 הרגליים. אתייעץ עם רופא המשפחה. שוב ,תודה.

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)