נפיחות בשוק וכף רגל אצל ילד בן 4

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

22/05/2012 | 10:44 | מאת: נטע לי

שלום, לבן שלי בן 4וחצי ישנה נפיחות בשוק רגל ימין מאז ערב פסח האחרון. פשוט קם איתה בבוקר. לא סובל מכאבים מתנועע בחופשיו. עשינו מלא בדיקות כל בדיקות הדם מראות תקינות ואין זיהום. עשינו רטנגן ואולסטרסאונד שהראה בצקת בשומן תת עורי. ועדיין אין שינוי. יש לנו תור לMRI אבל אני ממש מוטרדת כבר מהעניין . האם יכול להיות לימפדמה ככול הנראה? ואם כן מה עושים ? למי פונים זה ממש מתסכל שאף רופא כולל ראומטולוג שהיינו לא יודעים מה הסיבה לכך. מצפה לתשובה מהירה. אמא מודאגת

נטע לי שלום, טוב שאתם עושים את כל הבדיקות כולל MRI. אפשר להבין את הדאגה והתסכול מהתהליך הארוך. אם הרופאים מגיעים למסכנה שמדובר ב לימפאדמה אתם יכולים לפנות למח' כירורגית כלי דם בבית חולים אסף הרופא (פרופ' בס) או למח' כירורגית כלי דם בבית חולים בילינסון (דר' קורן). לשניהם ידע וניסיון רב בלימפאדמה. הטיפול הינו טיפול פיזיותרפיה לימפטית ועם הפניה של רופא מקצועי תוכלו להגיע למכון הפיזיותרפיה בקופה שלכם. משם יפנו אתכם לפיזיותזרפיסט אשר התמחה בטיפול בלימפאדמה בברכה, ג'יל

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)