היכן ניתן לעשות עיסוי לימפטי בגבעתיים לחברי מכבי?

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

06/05/2012 | 11:10 | מאת: אדית אבן-חן

אני חולת סרטן שד גרורתית. מטופלת מזה כשנה וחצי. האחות האונקולוגית המטפלת בי סבורה שנפיחות שפיתחתי בכף היד בה בד"כ אני מקבלת את העירוי הכימותרפי היא בעצם לימפדמה והמליצה לי לברר על עיסוי לימפטי. בנוסף, כף היד כואבת במגע ובתנועות מסוימות, לא יכולה למשל לסחוב שקית באותה יד ,להרים משהו כבד וכו'.

אדית שלום, באתר של עמותת הלימפאדמה יש רשימה של הפיזיותרפיסטים הלימפטים. http://www.ial.org.il/asp/treatment.asp?flag=3#U6 בברכה, ג'יל

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)