נפיחות ברגליים ובכפות הרגלים

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

26/03/2012 | 20:27 | מאת: נתנאל

לאמי שהיא קצת לפני שישים התחילה נפיחות ברגליים לפני כשנה ואפשר לומר שניסינו כמעט הכל. גרביים מיוחדות, פיזותרפיה עד היום, בדיקות שונות ומשונות ועוד לא עלו על הסיבה ועל הגורם לנפיחות. בעקבות הנפיחות שהחמירה ומחמירה ונראה כאילו רגליה מנופחות כמו בלון ששרק צריך להכניס סיכה ולפנצ'ר אותו (והלוואי שזה היה כה פשוט), אמי התחילה להיעזר בהליכון ולא יכולה ללכת בלעדיו משום שכפי שהיא מגדירה זאת בתחושתה, היא "הולכת על אויר". לא הגיוני שאין עוד פתרון לבעיה. נודה מאד מאד על כל עצה מועילה! תודה רבה! נתנאל

נתנאל שלום, אם נשללו בצקות כתוצאה מאי ספיקה לבבית וכלייתית וסיבות רפואיות אחרות תתייעץ עם הרופא המטפל לגבי טיפול פיזיותרפיה לימפטית. עם הפניה רפואית לפיזיותרפיה לימפטית אתם יכולים לפנות למכון הפיזיותרפיה בקופה. הטיפול כולל עיסוי לימפטי, חבישות לחץ ותרגילים ומתבצע על ידי פיזיותרפיסט עם התמחות מיוחדת. בברכה, ג'יל

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)