מחפש פיזיותרפיסטית לאימי

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

30/05/2011 | 18:21 | מאת: אמנון

שלום, אני מחפש פיזיותרפיסטית לאימי בת השמונים הגרה בירושלים. אמנם היא ניידת אך בגלל חוסר אמון בתועלת שבדבר היא נמנעת מלגשת לקופ"ח למרות שיש לה הפנייה. הייתי שמח אם תפנו אותי למישהיא שמוכנה להגיע אליה הביתה וליצור אצלה חוויה חיובית שתכניס אותה לטיפולים רוטיניים. תודה, אמנון.

אמנון שלום, בצד ימין של הדף של הפורום לימפאדמה יש רשימה של פיזיותרפיסטים אשר הוסמכו לטיפול בבצקות לימפטיות. החלוקה הינה לפי איזור ותמצא שם את הפיזיותרפיסטים הלימפטיים בירושלים. הקופות משתתפות בטיפול דרך פיזיותרפיסט לימפטי פרטי אבל יש להשיג אישור מראש לכן כן הייתי ממליצה לך ולאימך לבקש מהרופא המטפל הפניה לפיזיותרפיה לימפטית ולהתחיל את התהליך במכון הפיזיותרפיה בקופה. בברכה, ג'יל

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)