בצקת ברגליים שלא עוברת אחרי ניתוח מעקפים

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

03/03/2011 | 23:13 | מאת: מיכל

שלום, אבא שלי חודשיים אחרי ניתוח מעקפים . יש לו בצקות ברגליים שלא עוברות למרות שימוש במשתנים וגרבי לחץ. השבוע הוא גם התחיל שיקום פח\עילות גופנית. יש עוד מה לעשות כדי להוריד את הבצקות?

שלום לך מיכל לא כתבת אם היתה נפיחות לפני הניתוח. יתכן מאד שעם הפעילות הגופנית יחול שיפור בנפיחות. אם הנפיחות לא עוברת יש לפנות למנתח או הרופא המטפל כדי לברר ולבדוק ממה נובעת הנפיחות ואם יש מקום לניקוז לימפטי. בברכה, ניצה

20/03/2011 | 15:50 | מאת: סמדר

תבדקי בבקשה את השימוש בסי בוט. יש לנו מטופלים מרוצים שמשתמשים בסי בוט להורדת נפיחות ונוזלים ברגליים בפרט אחרי ניתוח. בברכה סמדר 04-8503030

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)