רגליים נפוחות ובצקות לאחר הריון

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

04/01/2011 | 11:03 | מאת: מיכל

שלום, ילדתי לפני כשבוע והרגליים שלי וכפות הרגליים שלי נפוחות מאדת יותר מאשר שהיו במהלך ההריון, רציתי לדעת א זה תופעה תקינה לאחר ההריון ואיך אפשר להוריד את הנפיחות

מיכל שלום, אני מציעה שתפני קודם לרופא המשפחה שלך ולהתיעץ איתו. יתכן שפיזיותרפיסט לימפטי יכול לעזור לך. בברכה, ג'יל

10/01/2011 | 21:41 | מאת: שמוליק-מכון אורטופדי ברזילי-להב

מיכל שלום, כפי שאני מבין רגלייך היו בצקתיות במקצת במהלך ההריון ולא לפני כן. זוהי תופעה רגילה. ניתן להוריד את הנפיחות כפי שכתב לך ניב בתשובתו וכן ניתן להשתמש בגרב , בד"כ, עד הברך השומרת על הרגל שלא תתנפח. התייעצי עם רופא כלי דם. הוראה של רופא עוזרת בקבלת החזר כספי. בריאות שלמה ומזל טוב, אשמח לעזור,שמוליק

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)