בצקת ברגל שמאל

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

01/10/2010 | 11:08 | מאת: חן

שלום רב הייתי אצל כירוג כלי דם כי כף רגל שלי והשוק השמאלי התנפחו חשבו שזה DVT עשיתי מספר דופלרים לא היה כלום הוא המליץ לי על עיסוי לימפטי . אני מחפשת מישהו באיזור הקריות שעושה עיסוי למפמטי אם מישהו מכיר מישהו מקצועי אשמח לקבל המלצה...

שלום חן כדי לקבל החזר עבור הטיפולים עליך לפנות לקופת החולים שלך ולברר את הפרוצדורה. שם גם יפנו אותך לפיזיותרפיסט מומחה ללימפאדמה. רשימת מטפלים ומקום עבודתם ברחבי הארץ נמצאת באתר זה ב"קישורים בנושא" בהצלחה ובבריאות, ניצה

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)