נפיחות בלתי פרופורציונאלית ב-2 רגליים ולא בכף רגל

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

01/10/2010 | 01:38 | מאת: אריאל

יש לי ידידה בגובה 175אומנם בעודף משקל קל כ-100 ק"ג שסובלת מקרסוליים עבים מאוד, ענקיים ושמנים שכמותם לא ראיתי מעודי. כפות רגלייה קטנות מספר נעל 38-9. כתוצאה מכך, ידידתי הולכת מעט וצולעת. לא מדובר בבעיה גנטית כפי שבדקתי אצל הוריה ואחיה. התופעה נמשכת שנים ופוגמת באיכות חייה. אוכל לשלוח צילומים אריאל

שלום אריאל העצה של ניב לפנות לרופא משפחה זו עצה הגיונית ונכונה.רופא המשפחה ידע אם צריך להפנות את ידידתך לרופא כלי דם. בברכה, ניצה

04/10/2010 | 01:11 | מאת: אריאל

אני שולח באימייל רגיל 6 תמונות של רגלי ידידתי לניב בתיקווה שיעבירן לפרופסור אריה בס ולאחרים להתרשמות ברצוני להבהיר כי העור על הרגליים מתוח מאוד כמו על סף פצוץ, מהברך עד תחילת כף הרגל נפוח ונראה שרירי בצקי ללא יכולת הרפייה ושחרור השרירי לפני שנים רבות בגיל 13 ידידתי היתה אלופה בשחייה כיום היא בת 50 + וצולעת קשה מאוד על רגליה הכואבות בגלל התופעה אריאל

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)