בצקות ברגל

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

20/09/2010 | 10:19 | מאת: שרית

שלום לבעלי (בן 39 בריא) הופיעה בצקת ברגל אחת עם כאבים לאחר בדיקות בשני בתי חולים רמבם והעמק לא מצאו ממה יכולה להיות הבצקת עשו לו בדיקה לקריש דם תפקודים שונים בדיקה אצל אוטופד בדיקת רופא לכלי דם צילומי רנטגן אולטראסונד דופלר ועוד אך לא רואים סיבה אודה לכם אם תתנו לנו עוד כיווני בדיקה ומה אפשר עוד לעשות (הבצקת כבר שבועיים ) תודה מאש ושנה טובה

שרית שלום האם יש לבעלך פטריות בין האצבעות? לפעמים זה פתח לכניסת חיידקים והופעת נפיחות וכאב, לרוב מלווה בחום ובאודם. יש מצבים של התפתחות לימפאדמה ראשונית ללא סיבה. ברגע שיוחלט אם זו הבעיה, כדאי מיד להתחיל טיפול לימפטי - ניתן לטיפול. מקווה שעזרתי, אשמח לשמוע מה קורה בהמשך, ניצה

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)