שאלה בנודע למכשיר לימפה- פרס

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

27/07/2010 | 10:07 | מאת: לי

שלום, אני בת 28, אני סובלת מליפאדמה ברגל שמאל מזה כ- 8 שנים, הולכת עם גרביים לפי מידה, לאחרונה התחלתי להתעניין על רכישת מכשיר הלימפה פרס באופן פרטי לצורך התחזוקה השוטפת ושמירה על הרגל מפני החמרה. האם הדבר אכן מומלץ, האם עיסוי בייתי מידי יום באמצעות המכשיר זהו דבר נכון מבחינת הטיפול השוטף בלימפאדמה. חשוב לי לקבל חוות דעת מקצועית ולא רק של אנשי המכירות של המכשיר. תודה

27/07/2010 | 14:44 | מאת: .

היי לי, גם אני עם לימפדמה ברגל. דבר ראשון, אם את רוצה לנסות את המכשיר ולראות איך הוא משפיע על הרגל שלך יש אפשרות להשאיל מיד שרה. כדאי לעשות את זה לפני שרוכשים את המכשיר. לי אישית יש את המכשיר. הטיפול הידני והחבישות שאני עושה לעצמי הרבה יותר אפקטיביים מהמכשיר עצמו. לאחרונה גיליתי את נפלאות החבישות. הייתי בהתנגדות מוחלטת עד לא מזמן... גיליתי ששעתיים עם חבישות לעומת שעתיים בתוך הלימפהפרס הרבה יותר טוב בשבילי:) מקווה שעזרתי...

שלום לי אני מייעצת לך לפנות לפיזיותרפיסט/ית לימפטי/ת ולהתייעץ אתה.מי שמכיר אותך,יוכל לייעץ ברמה מקצועית.לשם פניה לפיזיותרפיה את זקוקה למכתב הפניה מרןפא. בהצלחה, ניצה

שלום לי, היום הלימפה-פרס נחשב לכלי עזר נוסף לטיפול בלימפאדמה. יש מכונים בארץ ובחול אשר משלבים את הלימפה-פרס בטיפול הרגיל שכולל עיסוי לימפטי, חבישות לחץ ותרגילים. השיכולים כאשר מחליטים אם להוסיף לימפה-פרס לשגרת הטיפולים הנ"ל הם: - זמינות המכשיר החדיש (לימפה-פרס פלוס) אשר מבצע טיפול בלחץ נמוך, ומנקז קודם את הגב ואת החלק העליון של הירך (ברצף דומה לעיסוי לימפטי) - האם את מוכנה להשקיע שעה ביום בטיפול נוסף? - הטיפול צריך להתבצע תחת הדרכה של פיזיותרפיסט מוסמך לטיפול בלימפאדמה מקווה שזה יעזור לך להחליט, בברכה, ג'יל

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)