נזילת נוזל לימפה מרגל ימין.

דיון מתוך פורום  לימפדמה (בצקת למפטית)

22/01/2017 | 11:20 | מאת: מאיר כהן

שלום. אני בן 66, חולה בסכרת, לח"ד גבוה, דום נשימה בשינה, סרקוידוזיס (מחלת ריאות) ופרפור פרוזדורים (AF). אני סובל מבצקת (יותר ברגל שמאל) ומטופל בפוסיד 40. מזה יומיים יש לי נזילה של נוזל (כנראה לימפה) מרגל ימין. מה אני צריך/יכול לעושת בנושא?

שלום מאיר, מתנצלת שלקח כל כך הרבה זמן לתת תשובה לשאלתך. אני מציעה לך להתיעץ עם רופא המשפחה האם יש מקום לשינוי בטיפול התרופתי שלך או לפנייה לרופא מומחה. יתכן ויחליטו שאין מניעה בלחבוש את הרגליים ויפנו אתך לפיזיותרפיסט עם הכשרה לטיפול בלימפאדמה. בברכה, ג'יל

מנהלי פורום לימפדמה (בצקת למפטית)