חגורת כתפיים

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה

08/10/2006 | 11:15 | מאת: עמונים

שלום תינוק מקסים בן 11 חודשים נימצא כבעל טונוס שרירים נמוך גמישות יתר וחגורת כתפיים לא תקינה לכן אינו יושב (עדיין) זוחל על גחונו כאשר יד תקועה מתחת לחזה הינו בפיזיוטרפיה דרך הכללית נתנו לי תרגילים שהוא ממש לא אוהב לעשות רציתי לדעת מה אני יכולה לעשות? האים שחיה תעזור כי הוא ממש אוהב מים ומהם ההשלכות לכך לגבי עתידו של הילד? מודאגת ועצובה ביותר מה גם שאני רואה שזה מפריע לו, הוא רוצה להנות ממרחב אבל לא מצליח תודה וחג שמח

08/10/2006 | 23:15 | מאת:

אפנה את שאלתך למומחיצ בהתפתחות הילד

09/10/2006 | 13:50 | מאת: לנה

שלום רב ילדך מתקשה לבצע את התרגילים בגלל חולשה של חגורת הכתפיים וגמישות יתר. כרגע המצב ישתפר רק אם הוא יתחזק. כל מה שנדרש ממך הוא להתמיד בתרגילים אותם קיבלת ולהשכיב אותו יותר זמן על הבטן, זוהי עבודה ארוכה ומייגעת השיפור יהיה איטי אבל מובטח. את חייבת המון סבלנות וכח התמדה. בהצלחה וחג שמח. לנה קין פיזיותרפיסטית התפתחותית.

09/10/2006 | 19:32 | מאת: עמונים

רציתי לדעת: האים שחיה יכולה לשפר ואף לקדם את המצב ומה דעתך אם אני יניח אותו על כדור פזיו? יעיל?