שבועיים לפני המחזור כאבים

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

03/03/2020 | 17:11 | מאת: אנונמי

שלום, כבר כמה מחזורין רצופים שאני מקבלת לאחר הביוץ כאבי גב תחתון כאבי בטן עמומים ודקירות בבטן הרופאה אמרה שכנראה זה תסמונת קדם וסתית היא הפנתה אותי לבדיקות הורמונים וUS וב"ה הכל תקין השאלה שלי: 1 היום אני כמה ימים אחרי הביוץ ושוב אני מרגישה את ההרגשות האלה,האם יכל להיות שאני מרגישה ככה וכן יש הריון? או שזה בוודאות אומר שככל הנראה המחור יגיע?

צבחנה שאת מעונינת להרות התחושות האלו יכולות לקרות גם בתחילת הריון כך שלא ניתן לדעת מה יהי

04/03/2020 | 12:17 | מאת: St

אני הייתי מתייעצת שוב עם הרופאה.. במקביל כדאי לבדוק רמת צפיפות עצם שיכולה להיות מושפעת מהריונות... ולהתייעץ עם הרופא לגבי לקיחת תוסף סידן שעוזר מאוד (יש סידן אמורפי שעובד טוב מאוד בכאבים כאלו)

04/03/2020 | 14:11 | מאת: אחת ששואלת

מה זה אומר רמת צפיפות עצם? עברתי הריון אחד ותודה על העזרה! שאלה נוספת מה יכל עוד לגרום לכאבי גב ותחושות אי נוחות בבטן למשך כשבועיים?

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו