מוגלה,נפיחות באף,יש תרופה ?

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

24/02/2004 | 20:07 | מאת: תומר

שלום רב ותודה, בכניסה לאף בימין ובשמאל יש לי כבר הרבה זמן נפיחות וזה מציק,אני מאמין שזה קשור לדברים אחרים ולכאב ראש. יש תרופה לזה ? הרופא נתן לי אנטיביוטיקה אבל אני לא מעיז ,מפחד מאנטיביוטיקה. אני שותה מיץ עשב חיטה כבר כמה חודשים,שותה מי כסף,שותה תה מליסה,עלי זית,שמן זית,ליקריץ,פסיפלורה מיץ עגבניות ותה מרווה ולא עוזר,או יותר נכון לא עובר. אני גם עושה ספורט. תודה.

24/02/2004 | 23:03 | מאת: אורן מזרחי - נטורופת

שלום לך כבר דובר בפורום על המיי כסף-הוא אינו תחליף לאנטיביוטיקה ! אם המצב הוא אקוטי-מוגלתי נפוח וכואב ולפעמים אין ברירה אז גם לוקחים אנטיביוטיקה-כמובן בתוספת פרוביוטיקה . אם עדיין אתה יכול למשוך עוד שבוע שבועיים תנסה טיפול עם ויטמין-C במינונים גבוהים (אסטרולה) ,אכינציאה ופרופוליס.תוספת של דיקור סיני אנרגיה חיובית ודמיון מודרך יכולים לעזור ולראות מאיפה זה בא ולמה בהצלחה אורן מזרחי

25/02/2004 | 10:06 | מאת: רויטל ברמן

שלום תומר, ראשית חכמה תפסיק מיד עם כל מה שאתה לוקח, זה ממש ערב-רב ומוגזם לכל הדעות. יכול להיות אפילו שאחד מהדברים האלה לא טובים לך או שהשילוב הוא לא נכון. זה לא נכון לקחת על דעת עצמך מכל הבא לידף בשביל זה יש אנשי מקצוע - גש לנטורופת וקבל אחת ולתמיד טיפול נורמלי ומבוקר. תרגיש טוב.

מנהלי פורום נטורופתיה