תגובות בין תרופתיות

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

23/12/2002 | 01:24 | מאת: עמי

שלום רב. אני נוטל פבוקסיל 150 מ"ג (תרופה פסיכיאטרית) לטיפול בהפרעות חרדה (מחשבות טורדניות וכפיתיות, הפוכונדריה) האם שימוש בכמוסות גאבה 500 בנוסף יכול להוות סיכון או חוסר יעילות? תודה רבה!!

23/12/2002 | 14:38 | מאת: רויטל ברמן

שלום עמי, לא מומלץ ליטול צמחי מרפא ותוספי-מזון הקשורים למערכת העצבים יחד עם תרופות פסיכיאטריות. זה כולל צמחים/תוספים מרדימים, מרגיעים, מעוררים, נוגדי דיכאון, נוגדי חרדה וכו'. זה כולל גם את גאבא והמלצתי היא לא לקחת !! תתיעץ עם הרופא הפסיכיאטר שלך לגבי הצורך בתרופה נוספת, אולי יוכל לשנות מינון או להחליף לך תרופה. שיהיה רק בריאות.

מנהלי פורום נטורופתיה