לחץ דם גבוה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

06/10/2002 | 16:28 | מאת: ד.ל.

אודה אם אוכל לקבל שמות של צמחים/אוכל טבעי, טיפות הומאופטיות שניתן לרכוש ללא מרשם רופא, על מנת להוריד ולייצב לחץ דם, ללא תרופות כימיות. תודה רב

08/10/2002 | 15:14 | מאת: אהרוני BIOMAGNETICS

לחץ דם נוצר מכשל כלשהוא בגוף כמוכליות חסימות עורקים וכו' לרפואה האלטרנטיבית יש הרבה תשובות לתטיפול בתופעה ולכן יש לעשות קודם ברור עם מטפל מוסמך ולאחר מכן להחליט אלו תרופות ליטול. אגב אפשר לטפל בתופעה בעזרת ביומגנטים לפרטים אלי בדוא"ל אםברצנוך כתובת של רופא הומיאופט אשמח למסור לך הרבה בריאות

09/10/2002 | 00:28 | מאת: רויטל ברמן

ד.ל. שלום, לטיפול נטורופתי כולל הצלחות רבות בהורדת לחץ דם. להל"ן הכיוונים העיקריים: - חשוב לצרוך פחות נתרן הנמצא בעיקר במלח שאנו אוכלים ובמזונות מעובדים רבים. במקביל מומלץ לאכול יותר מזונות מכילי אשלגן (היחס בין כמות הנתרן לאשלגן הוא החשוב). ישנם בחנויות הטבע תחליפים רבים למלח השולחני המכילים פחות נתרן ויותר אשלגן ומגנזיום. -התזונה צריכה להתבסס על מזונות מהצומח המכילים הרבה סיבים תזונתיים. שום ובצל הינם מאכלים בעלי השפעה חיובית ספציפית על לחץ הדם (והבריאות בכלל). במקביל מומלץ לאכול כמה שפחות מזונות מהחי ובעיקר אלה המכילים כמות רבה של שומן רווי. דגשים נוספים: רצוי מאוד להמעיט את כמות הסוכרים הפשוטים, אלכוהול וקפאין. - פעילות גופנית תורמת להורדת לחץ הדם באופן משמעותי. - התמודדות עם מתחים ולחצים בחיים אף היא חשובה. - העישון פוגע בנו גם כאן... -תוספי מזון ללחץ דם גבוה: מגנזיום, אומגה 3, Q10 ועוד. רצוי לקחת תוספים אלו אחרי ייעוץ מקצועי. רק בריאות.

24/02/2009 | 21:01 | מאת: rami

אני סובל מלחץ דם גבוה מזה כ 20 חודש.מטופל בramitens 5 מ"ג פעם ביום ramitens 2.5 פעם ביום, קדקס 1 מ"ג,קרדילוק 5 מ"ג פוסיד 40 מ"ג.ועם כל זאת לחץ הדם עדיין נמצא ב ערכים של 150 על 100. משקלי כ 85 ק"ג גובה 1.73 גיל 55.אני בריא לא מעשן. לא עושה פעילות גופנית מלבד סקי פעם בשנתיים- נכה צהל עם פגיעה בקרסול. מאד לא הייתי רוצה להעלות את המינון של התרופות. האם יש טפול חילופי מומלץ?

מנהלי פורום נטורופתיה