שיעול מתמשך

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

10/10/2014 | 23:52 | מאת: מארק

אשמח לשמוע כיצד ניתן לטפל ולהעלים שיעול יבש ללא סימפטומים נוספים בדרך טבעית (תזונה צמחי מרפא תרופות סבתא)

שלום מארק, יש לברר מה הסיבה לשיעול ממנו את סובל, ייתכן שיעול על רקע אלרגי - יש לאבחן מהו האלרגן בסביבה או בתזונה שעלול לגרום לשיעול כמו כן, תיתכן חולשה של מערכת החיסון ועל כן יש לחזק את מערכת החיסון באמצעות צמחי מרפא כמו אונה דה גאטו, סמבוק שחור, אסטרגלוס - כולם מחזקים את מערכת החיסון עם דגש על מערכת הנשימה. ישנם מוצרי מדף המכילים צמחים אלה ומתאימים לשיעול יבש. אפשר לחלוט טימין (צמח עליו מתבססים רוב הסירופים למערכת הנשימה) כף טימין במים רותחים ולשתות. וכמובן תזונה מחזקת הכוללת פירות, ירקות, לימון, ג'ינג'ר.. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה