בבקשה, עזרי לי

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

03/03/2002 | 22:10 | מאת: דורון אבקסיס

ד"ר לריה שלום רב! מה שלומך? כל הכבוד על היענותך לפורום, הפורום הכי מגניב ברשת. עכשיו לשאלתי: אין לי און ואנוכי רק בן 32! אני נשוי ואב לשני ילדים, אך בגיל 30 אבדתי את אוני. פניתי לפורום האונות לד"ר אילן, אך הוא הציע רק תרופות כימיות וכו', אני אדם בריא ורוצה רק תרופה טבעית. בבקשה, עזרי לי. אני אפילו מוכן לבוא לטיפול אצלך, תכתבי לי באם יש צורך. מיואש, חבל (-:....... ממני, דורון. תודה מראש על ההתייחסות.

06/03/2002 | 10:21 | מאת: יואל שניאור - נטורופת

שלום! קשהלענות על המקרה ללאפרטים מינימליים. האם נוטל תרופות, מעשן, עודף משקל? האם יש לך השערה ממה נובע המצב? חוסר חשק מיני עצמי, מהאישה? יש צורך לברר את המניע האם על רקע פיזי או רגשי ורק אז לטפל בבעיה. לגבי פתרונות: ישנם אמצעים מגוונים על בסיס טבעי בפן הרגשי: פרחי באך, בפן הפיזי כמוסות על בסיס צמחים וויטמינים. רק בריאות!

17/03/2002 | 18:48 | מאת: ד"ר יהודית לריה

לדורון אין אונות יכולה לנבוע ממספר גורמים: לחץ כלכלי. שינוי בלחץ הדם. וכו. אני חושבת שעם גילך הצעיר ניתן בהחלט לעזור לך . עליך לקבל ייעוץ תזונתי לאחר אבחון עם התוספים המתאימים ולא סתם לקחת מה שלא צריך. להעזר בדיקור סיני,רייקי,עיסוי רפואי,רפלקסולוגיה וכו הכי טוב למצוא מטפל שידע לתת לך טיפול משולב,התוצאות בטיפול משולב הינן מהירות יותר וטובות יותר. בהצלחה ואל תדאג .

מנהלי פורום נטורופתיה