מיצוי ולריאן לנדודי שינה וחרדה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

19/09/2020 | 00:07 | מאת: משה

חולה קרוהן בהפוגה עם אינסומניה .אחרי שניסיתי סירקדין במשך כמעט שבועיים ללא השפעה קניתי מיצוי של ולריאן בטיפות מיצוי ע"י אלכוהול 20%)(now) , היו לי כאבי בטן לאחר מספר שעות לכמעט יום שלם ובנוסף לא הצלחתי להירדם . בנוסף טעם רע בפה ובגרון(מהלתי את הטיפות בכוס מים) . בבוקר קמתי וניסיתי שוב לישון ללא הצלחה . אחר הצהריים קמתי והייתי תשוש מאוד ומדוכדך . האם ניתן לשלב ולריאן עם מלטונין בשחרור מושהה אשר יביא לשינה עמקה ? האם ניתן לשלב עם גראס ר'?

שלום משה, התסמינים שאתה מתאר לא בהכרח קשורים לנטילה של הולריאן. ייתכנו גורמים אחרים לכך. אני מציעה לנסות שוב להשתמש במה שקנית ואם עדיין יהיו תסמינים, תוכל להחליף ולקחת מוצר אחר על בסיס ולריאן וצמחים אחרים. לא מומלץ לטול ביחד עם גראס וגם לא עם מלטונין. נשמע שעוד לא מצאת את המוצר היעיל עבורך וצירך לנסות, יש הרבה אפשרויות, אבל צריך להתאים לך. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה