חולשה פיזית סוכרת לחץ דם אשמח לטיפ קטן

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

15/06/2020 | 11:22 | מאת: ליהיא

יש. לי סוכרת בדקו לי את הסוכרת והלחץ דם ואמרו לי שהכל מצויין אשמח לטיפ איך להתחזק פיזית העזרה עצמית כדי לעלות את האנרגיה אני מודה לכם

שלום ליהיא, לא כל כך הבנתי, למה הכוונה בלהתחזק פיזית.. אם יש חולשה פיזית צריך להבין ממה היא נובעת ולטפל בה.. כסכרתית צריך לבדוק שהרגלי האכילה שלך נכונים, בסוכרת ייתכנו תנודות ברמת הגלוקוז ומצבים של היפוגליקמיה, שיכולים להתבטא בחולשה וייתכנו סיבות נוספות, שאותן יש לברר כמו מחסורים תזונתיים, מיעוט נוזלים, מיעוט שעות שינה, שינה לא איכותית, עומס, מתח ועוד.. לאחר שניתן יהיה להבין מה הסיבה לחולשה, אפשר יהיה לטפל בהתאמה. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה