תוסף טבעי לבעיית שינה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

11/06/2020 | 19:18 | מאת: סופיה

שלום רב, לא ישנה מספיק והרופא המליץ על כדור שינה ואבן, אני לא רוצה לקחת כי יש לזה מן הסתם תופעות לואי לכן אני מבקשת לדעת אם יש תוסף טבעי ללא תופעות לואי או כול דבר אחר שאצליח לישון יותר מ-3 שעות רצופות בלילה גילי 72 בתודה רבה מאוד לתשובה סופיה

שלום סופיה, ניתן לרכוש בפארמים השונים פורמולות על בסיס של צמחי מרפא כמו ולריאן, פסיפלורה המתאימים להרגעה ולשינה. תוכלי להתייעץ עם הרוקח יש מגוון פורמולות ותוכלי למצוא את המתאימה לך ביותר לאחר ניסיון, כי ההשפעה היא אינדיבידואלית. בנוסף, ממליצה לסגח טכניקות שיעזרו לך לישון טוב יותר כמו מדיטציות, דמיון מודרך, מיינדפולנס.. לשתות תה חם ומרגיע לפני השינה כמו לואיזה. בהצלחה ושינה טובה !

מנהלי פורום נטורופתיה