התייעצות לגבי נטילת גאבא

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

09/02/2020 | 22:22 | מאת: רוני

היי, אני סובלת מחרדה ומהפרעות שינה (אפשר לומר גם סטרס). קראתי על גאבא והתחלתי ליטול בשילוב עם מולטי ויטמין בו יש צריכה יומית מלאה של B3, B6 לוקחת גם אומגה 3. האם יש צורך לשנות או לשלב משהו נוסף?

שלום רוני, נשמע שילוב טוב, תנסי לראות אם ה- GABA יעילה עבורך ובמידה ולא אפשר יהיה לשקול טיפול אחר. גם תזונה, עבודת מודעות , למשל מיינדפולנס לפני השינה, טיפול מגע, שיחות - כולם יכולים להועיל במקרה זה. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה