לקיחת ויטמינים ומינרלים עם סיבים

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

02/01/2020 | 13:48 | מאת: רוני

שלום, האם לקיחת ויטמינים ומינרלים(לוקחת בנפרד לא מולטי ויטמין כי אסור לי בי 6) בארוחת בוקר עם 13 גרם סיבים תונתיים עלול לפגוע בספיגה? והאם לקיחת הויטמינים והמינרלים ב 7 בערב כשהולכים לישון באחת בלילה אמורה להפריע להרדמות או לשינה? תודה מראש

שלום רוני, תרופות ותוספי תזונה יש לקחת בנפרד מסיבים תזונתיים ולא באותה נטילה. לגבי נטילה בערב - בהחלט יש ויטמינים מעוררים כמו ויטמין C, קומפלקס B ועוד.. תלוי מה את לוקחת. מבחינת מינרלים - דווקא את רובם מומלץ לקתחת לפני השינה כמו סידן, מגנזיום, אבץ.. וכ'ו. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה