חוסר בברזל תמידי....

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

17/05/2019 | 05:40 | מאת: מיכל

אני כל הזמן מגיעה לחוסר ברזל..לא אוכלת בשר אדום שותה המון נס ביום כ6 כוסות בת 58. לקחתי לפני שנה 3 חודשים טבליות ברזל הם העלו את הברזל אבל השחירו לי את השיניים ונאלצתי להוציא הון על שיננית לניקוי. כיום הברזל 44, פריטין, 14, המוגלובין 14 סובלת מנשירה. מה לעשות, לא רוצה לקחת טבליות

צריך להבין מה הסיבה? אולי חוסר ספיגה/ בעיה של המעיים, הליקובקטר פילורי(חיידק מעיים) וישנן סיבות אחרות, מומלץ להגיע למרפאה ולראות מה הסיבה ולתת טיפול מתאים

03/06/2019 | 16:01 | מאת: מיכל

לציין שאני שותה כ6 כוסות נס ביום. כמו כן במרפאה רק נותנים כדורים ברזל לא בודקים מעבר. איזה רופא מומחה אני אמורה ללכת לבירור יסודי של הנ"ל

מנהלי פורום נטורופתיה