מולטי ויטמין לתזונה דלת ירקות

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

22/04/2019 | 10:11 | מאת: רון

שלום רב, רציתי לשאול אם אני לא אוכל כלל ירקות, והתזונה שלי בנויה בעיקר מעוף/בשר, ביצים, ופחמימות, עליי לנטול מולטי ויטמין להשלמת חוסרי הויטימנים? כמו כן מהו ההשלכות על המצב הבריאותי במידה ויש בגוף מחסור בויטמינים ומינרלים...

שלום רון, כן, אם אתה לא אוכל ירקות ולא מוכן לאכול ירקות ולא ניתן להכניס לתפריט שלך ירקות בשום צורה גם לא בשייק ולא קציצות .. אז כדאי ליטול תוסף מזון יעשה את ההשלמה של הויטמינים והמינרלים החסרים בהתאם. מחסור בויטמינים ומינרלים הוא בעצם חוסר איזון בגוף, שיכול לגרום להרבה דברים. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה