האם ניתן לקחת רודיולה עם 5htp

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

05/08/2018 | 00:15 | מאת: מיכל

שלום, יש לי לסחרחורות שיוט שהן בשכיבה, (כבר חצי שנה) תחושה כאילו שמטלטלים אותי קדימה ואחורה כמו בספינה.(לא סיבובי). הכל נשלל(ורטיגו נשלל) ונוירולוג אמר לי שזה נוירולוגי ועקב מחסור בסרוטונין (אין חסרים של ויטמינים ומינרלים).ניסיתי לקחת את התרופה סיבלטה והפסקתי לאחר כמה ימים של תופעות לוואי קשות. אז עברתי לסאם אי במינון 800 מ"ג שאני לוקחת כבר 3 חודשים עם 5htp 200 מ"ג ביום. הסרחורות השתפרו מעט אבל עדיין הן כל הזמן כשכיבה במיטה או כשאני משעינה את הראש על ספה(תחושת שיוט על ספינה). הבנתי שהטיפול לא עוזר ממש... אז החלטתי לנסות רודיולה. עם הסאם אי הפסקתי. האם ניתן לקחת את הרודיולה עם 200 מ"ג 5htp? ניסיתי גם הרבה טיפולים בדיקור ורפלקסוליה שלא עזרו בכלל... היפריקום הבנתי שבעייתי לי לקחת כי אני לוקחת כמה תרופות ביום שהרמוטיב או ההיפריקום יפגע ביעילותן כמו גלוקומין לתנגודת לאינסולין וגלולות נגד הריון. תודה רבה

שלום מיכל, לא הייתי לוקחת את שני התוספים יחד. הייתי עושה סדר.. מבררת עוד את הסיבה לסחרחורות.. חוסר איזון של סןכר - היפוגליקמיה..מחסור תזונתי, תרופות - ת. לוואי ועוד.. יש לערך בירור נוסף והטיפול יהיה בהתאם. בהצלחה והרבה בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה