ג'לטין טהור לבעיות נשירת שיער

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

30/07/2018 | 18:15 | מאת: מיכל

יש לי נשירת שיער תקופה ארוכה עד הדלדלות. קראתי על ג'לטין טהור עוזר למניעת נשירה. האם זה כדאי?, והיכן ניתן להשיג אותו תודה

שלום מיכל, לנשירת שיער ייתכנו גורמים רבים, יש לברר קודם כל מה הסיבה לנשירת שיער אצלך . הנשירה יכולה להיגרם על רקע של חוסר איזון הורמונלי, תזונה לקויה, חסרים תזןנתיים - ויטמיני B, ברזל, אבץ ועוד.. או על רקע של מתח ולחץ, הפרעות שינה .. יש לברר מה הסיבה לנשירה אצלך והטיפול יהיה בהתאם. אין טעם לקחת תוסף כזה או אחר. בהצלחה והרבה בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה