גדילן מצוי כתובתך מזון

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

21/05/2018 | 00:31 | מאת: מרגלית טוביאנה

שלום רב יש לי קוליטיס כיבית עם רקע של דלקת מפרקים שחיקה רציתי לשאול האם זרעי גדילן יעילים למחלה שיש לי ובאיזו דרך לקחת אותם או האם מומלץ משהו אחר אודה לתשובה בהקדם האפשרי. מרגלית

שלום מרגלית, לא יודעת מדוע אני שואלת דווקא על גדילן מצוי, אבל יש תוכנית תזונתית עם המלצה לתוספי תזונה וצמחי מרפא - פורמולה למצב אקוטי או פורמולה למצב כרוני, שיש לעבוד לפיה. בתזונה- הכיוון הוא של תזונה אנטידלקתית - הימנעות מחלבונים מהחי, ירקות ממשפחת הסולניים- עגבניות, פלפלים, חצילים, תפו"א, הימנעות מפחמימות פשוטות ועוד.. את יכולה לפנות לגורם מקצועי ולקבל הנחיות תזונתיות והמלצה לתוספי תזונה ןצמחי מרפא. בהצלחה ורק בריאות!

21/05/2018 | 16:30 | מאת: מרגלית

שלום רב אני שואלת כיוון שאין באפשרותי הכלכלית לשלם מאות ואלפי ש"ח בחודש על תוסיפי המזון וצמחי המרפא לכן שאלתי על הגדילן

מנהלי פורום נטורופתיה