תמצית זרעי אשכוליות-תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

17/12/2017 | 00:07 | מאת: עדי

שלום, האם יש תופעות לוואי לתמצית זרעי אשכוליות? האם יש אנשים שאסור להם להשתמש בזה? אני רוצה לקחת את זה כנגד קנדידה במעיים

שלום עדי, יש בהחלט אינטראקציה בין תמצית זרעי אשכוליות לבין תרופות מסויימות כמו תרופות ליתר לחץ דם, כולסטרול, נוגדי דיכאון ועוד.. ולכן יש להיזהר בשימוש והשימוש אינו מומלץ לכל אחד. כמובן, שמומלצת תזונה מתאימה לקנדידה וצריכה של פרוביוטיקה ותוספים אחרים מתאימים בהתאם לתמונה הקלינית. בהצלחה רק בריאות!

18/12/2017 | 06:41 | מאת: עדי

במידה ואני לא לוקחת אף תרופה,יש סיכון בלקחת תמצית זרעי אשכוליות לטיפול בקנדידה? בנוסף,האם מותר לאכול עגבניות ופלפלים בדיאטה נגד קנדידה?

במידה ולא ידוע על בעיה מיוחדת ולאדם בריא אין סיכון בנטילת תמצית זרעי אשכוליות. כדאי כמובן, ליטול יחד עם פרוביוטיקה וצמחים נוספים לתמיכה בכבד. אין מניעה מאכילת עגבניות ופלפלים. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה