לקיחת ברזל וויטמיני b קומפלקס בהריון

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

04/10/2017 | 09:04 | מאת: הילה

שלום אני בהריון 3 שבוע 20. מרגישה מצויין מעט סטרס והתקפי חרדה מדי פעם. לא קיצוני ויודעת להתמודד איתם.ויכולה להם. חוויתי את זה בהריונות הקודמים. כיום לוקחת פרנטל של סולגאר שעושה לי מעט כאבי בטן ועצירות ורוצה להחליף. בעבר לקחתי קומפלקס ויטמיני b ובהריון הקודם ברזל נוזלי וזה עשה לי ממש טוב. אבל לא זוכרת מינונים בשבןע הזה של ההריון והאם מותר לקחת. האם מכיל חומצה פולית. אשמח לעצה שיהיה חג שמח ותודה הילה

שלום הילה, לא כל כך הבנתי מה את שואלת.. אם הפרנטל עושה כאבי בטן ועצירות, אז לא כדאי לקחת. חומצה פולית את עדיין צריכה לקחת בכל מקרה. ברזל טבעי נוזלי בלי חשיבות לסוג כרגע, ניתן רק לפי הצורך באם יש אנמיה על רקע של חסר ברזל, המוגלובין נמוך וכ'ו על פי תוצאות בדיקות דם. לא ציינת פרטים אלה. מקווה שהבהרתי. בהצלחה!

מנהלי פורום נטורופתיה