דרך טבעית לאיזון הורמונלי

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

25/09/2017 | 23:56 | מאת: מיכל

היי אני בת 19 ולוקחת גלולות מסוג ״יאז״ בכדי לטפל באקנה. בעבר לקחתי רואקוטן והפצעים חזרו,בגלל שהגלולות עוזרות לי הבנתי שהאקנה שלי הוא הורמונלי. הבעיה שלי היא שמאוד שמנתי מתחילת הטיפול בגלולות (6 קילו) ואני לא מצליחה לרדת במשקל גם בשילוב של דיאטה מוקפדת וספורט, המשקל לא זז. בנוסף עלה לי הכולסטרול בדם..(תמיד הייתי בחורה רזה שיורדת בקלות במשקל בלי להתאמץ יותר מידי..) אני מאוד רוצה להפסיק עם הגלולות אבל המחשבה שיחזרו לי כל הפצעים מדכאת אותי עוד יותר.. רציתי לדעת אילו תוספים או כדורים טבעיים יכולים לתרום לאיזון הורמונלי שמשפיע על אקנה? שמעתי על כמוסות שמן נר הלילה ועל שיח אברהם, ואולי בשילוב עם עוד ויטמנים הם יכולים לעצור את האקנה ההורמונלי שלי? כמובן תוספים שלא יגרמו לי להשמנה.. תודה רבה !!!

שיח אברהם יכול לעזור, עמו כן קוהוש שחור. חשוב גם לעשות ניקוי גוף עם תזונה ותוספים מתאימים. דיקור סיני גם מתאים פה

מנהלי פורום נטורופתיה