כאבים חזקים ושורפים בשרירי הטרפז

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

14/08/2019 | 13:58 | מאת: גל כהן

בשנה האחרונה אני סובל מאוד מכאבים עוקצניים ושורפים בשרירי הטרפז. הכאבים מגיעים כל יום בסביבות 4-5 פעמים ביום, הכאב נמשך במקסימום שעה וחצי ובפעמים נדירות הוא נמשך גם כל היום. בהתחלה כשהכאב מתחיל אני מרגיש מן נימול בשריר שמתחיל באיזור המפרקת ויורד עד לאזור אמצע עמוד השדרה, לאחר מכן מתחיל מן כאב שורף (זה מרגיש כאילו השריר בוער באש) האזור תמיד חם אדום וקשה מאוד! כשאני עושה מסאז' או לחיצות בשריר מתחיל לי כאבי עיניים וכאבים חזקים באמצע הראש. ניסיתי כבר הכל: דיקור סיני, מסאז', זריקות, תרופות, טיפול בליזר, טיפול באלקטרודות ועוד. בכל אלה הכאב נעלם ליום יומיים וחזר שוב. אני מתאמן בפעילות גופנית פעמיים בשבוע, אוכל בריא, לא חסרים לי שום ויטמינים למיניהם, אני במשקל וגובה תקינים, והBMI שני נמצא באמצע האזור התקין לדברי אורטופד בקופת החולים שבה אנחנו נמצאים עמוד השדרה שלי תקין, אין לי עקמת או בלט. לפי מה שאני יודע, נולדתי פג עם טונוס שרירים חלש מולד באזור בחזה והכתפיים. אשמח אם תייעצו לי מה אני צריך לעשות כדי שהכאבים האלו יעברו, ואם קרה לכם מקרה דומה או אותו מקרה אשמח אם תגידו מה אתם עשיתם. תודה!

התאור שלך הנו יחודי ואינו מתחבר ללושגי םשלי עלכאב גב . מה שחסר ל במיוחד זה ממצאי הבדיקה הגופנית

מנהל פורום אורתופדיה