דקירות בגב בצד שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

31/01/2019 | 13:42 | מאת: לי

שלום דר לב כתבתי לך לפני כמה ימים לגבי כאבים בגב ושאני חוששת שזה קשור לשד למרות שבדקו אותי כמה כירורגים ללא כל ממצא . אתמול בחצות התעוררתי משינתי כאשר חשתי דקירות עזות בגב בצד שמאל הדקירות היו מפושטות מגב עליון שמאל ועד לאמצע וגם ליד עמוד השדרה , התעוררתי בבהלה הדקירות חזרו על עצמם כמה פעמים ולבסוף עברו . כיוון שלא פעם קראתי שכאבים המעוררים משינה זה סימן ממש לא נחמד אני בסרטים נוראיים , אני כבר תקופה מרגישה דקירות כאלו אבל לא כמו ההתקף שקרה לי אתמול. מה לדעתך יכולה להיות הסיבה ? סרטן ? גרורות ?? גידול ??

האפשרות שמדובר בגידול ( בכל צורה שהיא) היא קטנה ביותר . הייתי מנסה לברר אבן בכליות או דלקת של עצב בין צלעי. הדרך הפשוטה ביור לשלול לגידול בעצמות ( ראשוני או גרורה) היא לבצע בדיקת מיפוי עצמות

מנהל פורום אורתופדיה