קרע אלונרי ובקע אלונוס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

12/11/2018 | 23:19 | מאת: כוכי

לאחר כמה חודשים של כאבי רגל ימין שלאחריו הצטרפו לפני חודשיים כאבי גב תחתון יחד עם תחושת כאב באברי המין חלק מהיום בעת דריכה על הרגל הרגשה כאילו הולכת על זכוכית או לגו חולשה ברגל ואי יכולת להזיז 4 אצבות רגיל ימין נעשה mri מה כל המונחים האלו ? בהמשך יש לי גם בדיקת emg אשמח להסבר עד לפגישתי עם האורטופד בעוד חודש וחצי L5-L4 :קרע אנולרי משמאל. בקע דיסק צדדי שמאלי מתון משיק לשורש של L4 החוצה את הנקב השמאלי, השורש של L4 מימין חופשי. סריקה 8 במשקולים האקסיאלים. בקע הדיסק משיק גם לשורש של L5 בשולי חלל התעלה משמאל. השורש של L5 מימין חופשי. פסטות שמורות. S1-L5 :בלט אנולוס דיפוזי מתון משיק לשק ולשורש של S1 בחלל התעלה מימין. סריקה 3 במשקולים האקסיאלים. השורש של S1 משמאל חופשי יותר. השורשים מגובה הנקבים חופשיים למדיי. פסטות שמורות. תודה

פריצת דיסקה בין החוליות 4 ו5 בעמוד השדרה המתני. הפריצה היא כלפי צד שמאל.

מנהל פורום אורתופדיה