כאבים...............

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

12/07/2018 | 09:33 | מאת: עמנואל

שאלה בבקשה: אימי בת 71 מחלות רקע סרטן שד ומחלה אוטואימונית בשם פמפיגוס וולגריס מזה כ4 שנים. נוטלת בארבע שנים האחרונות סטרואידם כ5 מג ביום ודקסילנט שזו תרופה נוגדת חומציות. מזה מספר חודשים סובלת מכאבים בירך בצד שמאל. הכאבים בעיקר שעולה במדרגות וגם בירידה ובלילה מתוך שינה שמתהפכת בצד זה במיטה. חשוב לי לציין שערכה בדיקת צפיפות עצם לפני מספר חודשים והתוצאה תקינה. מה להערכתך הסיבה? ואילו בדיקות עליה לבצע? האם יכול להעיד חלילה על התפתחות מחלה? אנא עזרתך.

יש צרור של סיבות אפשריות. התפשטות של גידול היא רק אחת מהן. הדר לאיבחון היא קודם כל בדיקה מדוקדקת על ידי אורתופד שבעקבות ממצאי הבדיקה ידע להזמין בדיקות נוספת

מנהל פורום אורתופדיה