כאב מתמשך בזרוע מעל חמישה חודשים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

24/04/2017 | 01:09 | מאת: גליה

שלום רב, מזה 5 חודשים שיש לי כאב חזק בזרוע שמאל (אני שמאלית) ...אפילו נפוח לי בעצם של המרפק ... היד כאילו נרדמת והכאב מתמשך...מידי פעם מרגישה כאילו נרדמת לי כף היד.... כל דבר שאני מרימה או מחזיקה ביד כבד לי מאוד וכואב מאוד . הייתי אצל הרופאה משפחה שאמרה שזה אמור לעבור והיא מאמינה שאין לי שום דבר ביד... אז זה ממש כבר לא נורמלי ... מרגישה את הכאב החד גם בנהיגה... לפני 3 חודשים הייתי אצל רמאוטולוג שגילה שיש לי דלקת חריפה באגודל הוא הזריק לי קורטיזון ואמר שזה אמור גם לעזור לכאב בזרוע אך ללא הטבה ...לאיזה רופא עלי לפנות ? והאם יש משהו לעשות ? תודה רבה מראש....

לא טרחת לציין את המיקום המדויק שלהכאב ( פנימי. חיצוני , קדמי חיצוני צד צד עליון תחתון ). אפשרויות: מרפק טניס, מרפק גולף, תסמונת תעלה קוביטלית

25/04/2017 | 15:54 | מאת: גליה

הכאב הוא פנימי ולאורך כל היד (קצת מתחת לכתף עד כף היד).. הנפיחות היא מקביל למרפק אך יותר לכיוון היד מאוד קשה לי להרים אפילו את השמפו שלא לדבר על לפתוח בקבוק שתיה האם רופא אורטופד יעזור לי?

כן

מנהל פורום אורתופדיה