סוכר גבוה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

20/10/2015 | 10:21 | מאת: טל

אני טל בת 18, מתאמנת ואוכלת בריא ומזין כבר שנתיים. לאחרונה שמתי לב שהצמא שלי מוגבר וגם כן מתן השתן, עשיתי בדיקת סוכר ויצא 92 מג לאחר צום.. אמנם זה בטווח הנורמה אך עדיין מעניין אותי למה הערך כזה גבוה למרות שאני אוכלת ומתאמנת הכי נכון שיש

20/10/2015 | 13:21 | מאת:

שלום טל, קודם כל כל הכבוד על תשומת הלב לבריאות בשנתיים האחרונות. דבר שני, ערך יחיד במעבדה יחידה אינו מלמד אותנו הרבה ותלוי בעוד הרבה גורמים. אם אינך רגועה בעניין/כדי לקבל תשובה יותר מפורטת ומוסמכת כדאי לפנות לרופא משפחה כדי שיקבל אנמנזה יותר מפורטת וישלח במידת הצורך לבדיקה נוספת (ויש עוד בדיקות שניתן לעשות).