ערכים תזונתיים במיץ ירקות

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

12/06/2015 | 19:29 | מאת: אנונימית

שלום, רציתי לברר כמה קלוריות ואילו ויטמינים ומינרלים ופחות או יותר באילו כמויות יש בכוס מיץ ירקות מסונן ונקי לחלוטין העשוי מ: 2 גזרים, 2 מלפפונים, עגבניה אחת, תפוח גרנד סמית אחד, אגס קטן אחד, חצי שן שום, פרוסה דקיקה של בצל ופרוסה דקה של ג'ינג'ר בתוספת מיץ מחצי לימון? תודה

18/06/2015 | 13:27 | מאת:

שלום, יש כ250 קל' ושפע מינרלים וויטמינים (בעיקר בטא קרוטן ואשלגן, אבל גם ברזל, זרחן, אבץ, ויטמין C, מגנזיום, סידן ועוד ויטמני B...) קשה לי לומר כמה ויטמין C נשאר כי הוא הרגיש העיקרי. כדאי לשתות מייד כשמוכן.