הורדת קריאטינין בדם

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

10/02/2015 | 11:54 | מאת: מירי

אבא שלי בן 85 ויש לו נפרוסטום מהכליה השמאלית שיוצא דרך אורוסטומה מצד ימין. הקריאטינין שלו בבדיקות במגמת עליה. יש לו גם קוצב לב. הוא לוקח תרופות ללב, ללחץ דם, לדילול דם, פוסיד. הוא אוהב לאכול בננות, ביצה קשה בבוקר, לא אוכל פירות נוספים ולא אוכל ירקות בכלל. מה ניתן לעשות בנושא תזונה כדי להקל על הכליות, אם ניתן? תודה מירי

11/02/2015 | 17:48 | מאת:

לא ניתן לייעץ ללא אנמנזה תזונתית מלאה, הסטוריית בדיקות דם ופרטים נוספים על מצבו. אני ממליצה לפנות לדיאטנית שמומחית בנפרולוגיה. הכיתבי היכן בארץ אתם גרים ואיזו קופה ונמליץ לכם למי להגיע.