ארוחת בוקר

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

05/11/2015 | 09:01 | מאת: רוני

שלום רב, ראשית, אני מוצא אתר זה, ופורום זה במיוחד, כמעניין ביותר. יישר כוח. שאלתי בנוגע לארוחת בוקר: תחילה שותה שתי כוסות מים, אחת מהן עם מיץ מחצי לימון. אחרי דקות קערה של 4 כפות שיבולת שועל אורגנית ועליהן מעט מים רתוחים. מערבב וממתין מעט ולאחר מכן מערבב עם כפית קינמון, תפוח עץ, כף צ'יה ושתי כפות גרעיני דלעת. לעתים משלב 3-4 אגוזי מלך שבורים. האם הצירוף ראוי או אופטימלי? כדאי לשלב גם 2 כפות טחינה גולמית או תמרים או גם וגם? תודה לתשובה ולסבלנות...

שלום רוני ותודה רבה :) נשמע לי יופי של שילוב טעים ובריא לארוחת בוקר! מקווה שאת הצ'יה אתה מוסיף כשהדייסה לא חמה מידי (ואם כן עדיף לפזר על סלט/יוגורט/משהו קר אחר). לא חושבת שיש מקום לעוד טחינה/תמרים אלא אם כן אתה חש רעב במהרה/לא מסופק. בתאבון ולבריאות

מנהלי פורום תזונה קלינית