ערכים תזונתיים במיץ ירקות

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

12/06/2015 | 19:29 | מאת: אנונימית

שלום, רציתי לברר כמה קלוריות ואילו ויטמינים ומינרלים ופחות או יותר באילו כמויות יש בכוס מיץ ירקות מסונן ונקי לחלוטין העשוי מ: 2 גזרים, 2 מלפפונים, עגבניה אחת, תפוח גרנד סמית אחד, אגס קטן אחד, חצי שן שום, פרוסה דקיקה של בצל ופרוסה דקה של ג'ינג'ר בתוספת מיץ מחצי לימון? תודה

שלום, יש כ250 קל' ושפע מינרלים וויטמינים (בעיקר בטא קרוטן ואשלגן, אבל גם ברזל, זרחן, אבץ, ויטמין C, מגנזיום, סידן ועוד ויטמני B...) קשה לי לומר כמה ויטמין C נשאר כי הוא הרגיש העיקרי. כדאי לשתות מייד כשמוכן.

מנהלי פורום תזונה קלינית