גומר אבל לא יוצא זרע כלל

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

01/05/2013 | 18:06 | מאת: אלון

התחלתי לקחת OMNIC OCAS 0.4 לפני כ 3 שבועות,עקב תכיפות במתן השתן,ובדיקת פלו שהיתה גרועה.האם זה תופעת לוואי של הכדורים ? או הרעה במצבי ? עד כה אין הטבה במתן תכיפות השתן,לא ביום ולא בלילה.בן 54 בריא,תודה.

כן . זו תופעת לואי של התרופה .

02/05/2013 | 18:24 | מאת: אלון

אין הטבה במתן תכיפות השתן ,צריך להתפנות כל שעתיים לערך,ובלילה קם כ 3 עד 4 פעמים. האם יש טיפול תרופתי אחר,או טיפול יעיל אחר . תודה.

11/05/2013 | 13:07 | מאת: נוטל אומניק כ-5 שנים

לטיפול בערמונית מוגדלת מספר תרופות , תלוי במצב הערמונית . לכל תרופה יתרונות וחסרונות , כך למשל ניתן להחליף אומניק בקדקס ועוד . אם אי פליטת זרע מפריעה לך חזור אל האורולוג שלך .

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת