ערמונית מוגדלת ועצירת שתן

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

18/06/2012 | 22:21 | מאת: ליזי

שלום דוקטור אבי סובל מעצירת שתן מהשופכנים, הכניסו לו נפרוסטם לכליות לניקוז, אבי עבר סרטן הערמונית לפני 5 שנים וקיבל הקרנות, הרופא האונקולוג בבית החולים אמר שכניראה החסימה היא על רקע ממאירות של הפרוסטטה לפי ערכי ה psa וניתן לקבל זריקות .. ושאין צורך בביופסיה ה psa הוא 5.2 לפני חצי שנה היה 3.1 .על מה הרופא מסתמך שיש לו הישנות למחלה אם לא עשה לו ביופסיה?סיטי לא מראה משהו פעיל . רק שהפרוסטטה מוגדלת מאוד ,

הפורום אינו תחליף לבדיקה. הרופא שבדק כנראה יש לו פרטים נוספים שמצא בבדיקה ולכן החליט על טיפול הורמונאלי.

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת